“Nadat ik vastgelopen ben in mijn werk ben ik na een lang traject bij verschillende instanties uiteindelijk bij Bas terecht gekomen. Mijn problemen kwamen vooral door een negatief zelfbeeld. We zijn samen gaan kijken naar de dingen waar ik steeds weer tegenaan liep.
Ik vind de meerwaarde van Bas z’n aanpak dat hij erg concreet en doelgericht te werk gaat. Soms was het best confronterend doordat Bas veel doorvraagt en snel inziet waar het vastloopt. Oude patronen die vaak (onbewust) veilig voelen moeten soms vervangen worden door nieuwe. Dit kan een pijnlijk proces zijn, maar dat is onvermijdelijk bij groei.
Voor mij heeft dit ertoe geleid dat ik ben gaan doen wat ik echt wil; wat bij mijn persoonlijkheid past. Sommige gewoontes en denkpatronen die ik in mijn leven ontwikkeld had, bleken een groot aandeel te hebben in het steeds weer vastlopen. Het krijgen van dit inzicht was een goede eerste stap, maar het concreet werken aan een nieuwe denkwijze en de daarbij horende stappen nemen heeft veel veranderd in mijn leven.
Het allermooiste vind ik dat Bas werkt vanuit de overtuiging van Gods liefde naar mensen en op zoek gaat naar wie je echt bent. Daar vanuit werken is denk ik de beste manier om tot bloei te kunnen komen in het leven.”

René