Hoe deal jíj met spanning? Met werkdruk? Met verlies? Met je collega’s? Met je rol als leider of medewerker? Voor je het weet gaat je reis niet meer vanzelf en red je het niet meer met Excelsheets of uren maken. En heb je te maken met stroeve samenwerking, conflict, burn-out of andere problemen.

Reisuitdagingen
Op dat punt reist Bas graag mee met jou als DGA, met jullie als MT of met je team. Hij begeleidt mensen in organisaties
– bij hun persoonlijke ontwikkeling
– bij het oplossen van problemen
– bij het verwerken van verlies
– bij het realiseren van verandering en het vinden van hun plek
– bij het verbeteren en versterken van de relatie en de samenwerking.

Drie pijlers
Het werk van Bas in bedrijven heeft drie pijlers:
– werken met de praktijk: wat gebeurt er in het hier en nu, waar wil je heen, wat staat je in de weg, welke opties heb je?
– ondersteunen met theorie: concepten die inzicht geven en de gewenste verandering ondersteunen
– aan de slag met de onderstroom: op zoek naar de verborgen overtuigingen, behoeften en verlangens, het script, van waaruit vaak problemen ontstaan of gevoed worden.
De kern van alles: (weer) verbonden zijn. Met jezelf, met de mensen om je heen, en met heldere doelen. Secure base leidinggeven, secure base collega zijn.

Vormen
Bas biedt verschillende vormen van coaching. Individueel, in groepen, op locatie bij de klant en op zijn eigen praktijklocatie in de natuur.

Probleempje?
Heb je een ontwikkelingsvraag of -laten we niet om dat woord heen draaien- een probleem met jezelf, in je team of in je bedrijf? Bel of mail gewoon naar Bas, grote kans dat hij wat voor je kan betekenen. Tal van (familie)bedrijven, ondernemers, managers en medewerkers gingen je al voor en kijken tevreden terug op een korter of langer traject met Bas. Vraag hem gerust om referenties, zijn klanten vertellen graag over Bas en de resultaten die ze met hem geboekt hebben.

Bel Bas gerust, (06) 45 70 26 14. Hij heeft zijn agenda bij de hand.