Hoe deal jíj met spanning? Met werkdruk? Met verlies? Met je collega’s? Met je rol als leider of medewerker? Misschien ben je op het punt beland dat het niet meer vanzelf gaat. Je redt het niet meer met Excelsheets, uren maken of ‘het voor het zeggen hebben’. Misschien heb je te maken met stroeve samenwerking, conflict, burn-out of andere (sluimerende) problemen. Misschien wil je simpelweg leren jezelf te zijn of beter uit de verf te komen in de rol of taak die je hebt. 

Wat ik voor je kan betekenen
Ik reis graag mee met jou of je (management)team. Als strategisch coach begeleid ik mensen in organisaties
– bij hun persoonlijke ontwikkeling
– bij het oplossen van problemen
– bij het verwerken van verlies
– bij het realiseren van verandering en het vinden van hun plek
– bij het verbeteren en versterken van de relatie en de samenwerking.

Mijn aanpak
In het werken met mensen in bedrijven heb ik een scherp oog voor de onderstroom: de verborgen overtuigingen, behoeften en verlangens, van waaruit vaak problemen ontstaan. Dat betekent dat ik snel tot de kern kom. Om de hete brij heen draaien is er niet bij. Tegelijk verlies ik de praktijk niet uit het oog, waardoor nieuwe inzichten concrete winst betekenen voor jou of je team. Met heldere, breed toepasbare en makkelijk over te dragen theoretische concepten ondersteun ik waar nodig de gewenste verandering.

Vormen

Ik bied verschillende vormen van coaching. Individueel, in groepen, op locatie bij de klant en op mijn eigen praktijklocatie. 

Regelmatig organiseer ik voor teams outdoorsessies. We verblijven dan kortere of langere tijd in de natuur, op een vrij basale manier. Een ontspannende en tegelijk leerrijke setting, die je als persoon en team veel oplevert. Mijn klanten vertellen je er graag over.
Daarnaast organiseer ik op kleine schaal coachreizen in het buitenland.
Je kunt mij ook vragen voor cultuuronderzoek en bijbehorend advies. Ik heb daar ruime ervaring mee in zowel de profit- als non-profitsector.

Waar loop je tegenaan?
Heb je een ontwikkelingsvraag of een probleem met jezelf, in je team of in je bedrijf? Welkom. Bel of mail me gerust of vraag om referenties – m’n klanten vertellen graag over mij en de resultaten die we samen geboekt hebben.

Mijn telefoonnummer is (06) 45 70 26 14. Ik heb m’n agenda bij de hand.