Hoe deal jíj met spanning? Met werkdruk? Met verlies? Met je collega’s? Met je rol als leider of medewerker? Voor je het weet gaat het niet meer vanzelf en red je het niet meer met Excelsheets of uren maken. En heb je te maken met stroeve samenwerking, conflict, burn-out of andere problemen.

Reisuitdagingen
Op dat punt reis ik graag mee met jou of je (management)team. Als strategisch coach begeleid ik mensen in organisaties
– bij hun persoonlijke ontwikkeling
– bij het oplossen van problemen
– bij het verwerken van verlies
– bij het realiseren van verandering en het vinden van hun plek
– bij het verbeteren en versterken van de relatie en de samenwerking.

Mijn aanpak
In het werken met mensen in bedrijven heb ik een scherp oog voor de onderstroom: de verborgen overtuigingen, behoeften en verlangens, van waaruit vaak problemen ontstaan. Dat betekent dat ik snel tot de kern kom. Om de hete brij heen draaien is er niet bij. Tegelijk verlies ik de praktijk niet uit het oog, waardoor nieuwe inzichten concrete winst betekenen voor jou of je team. Met heldere, breed toepasbare en makkelijk over te dragen theoretische concepten ondersteun ik waar nodig de gewenste verandering.

Vormen
Ik bied verschillende vormen van coaching. Individueel, in groepen, op locatie bij de klant en op mijn eigen praktijklocatie. Daarnaast organiseer ik op kleine schaal coachreizen in het buitenland.

Waar loop je tegenaan?
Heb je een ontwikkelingsvraag of een probleem met jezelf, in je team of in je bedrijf? Bel of mail me gerust of vraag om referenties – m’n klanten vertellen graag over mij en de resultaten die we samen geboekt hebben.

Mijn telefoonnummer is (06) 45 70 26 14. Ik heb m’n agenda bij de hand.