Er kan van alles zijn wat je leven bemoeilijkt. Misschien heb je last van hevige emoties, of kun je juist niet bij je gevoel komen. Misschien twijfel je aan jezelf, of kun je slecht tegen kritiek. Wellicht zit je met jezelf in de knoop, en heb je -misschien zonder dat anderen dat weten- gevoelens van somberheid, schuld en schaamte. Het kan zijn dat je worstelt met een verdrietig verleden, een heftig verlies of een verslaving. Je huwelijk is misschien vol spanning en conflict. Of je bent verstrikt in een buitenechtelijke verhouding. Misschien kun je er niet eens precies de vinger op leggen waarom het allemaal niet lukt. In je relatie met anderen, in je werk, in je hele leven. 

Je hoeft het niet alleen op te lossen
Waarom zou je dit lastige stuk van je leven alleen afleggen? Ik reis als psychosociaal therapeut en coach graag met je mee om je te helpen bij het verwerken van verlies of moeilijke gebeurtenissen, het doorbreken van belemmerende patronen, het verbeteren van jullie relatie of het maken van belangrijke beslissingen in je leven of werk.
Soms zijn een paar gesprekken genoeg; het kan ook zijn dat je er meer nodig hebt. Het gaat er uiteindelijk om dat je weer stevig genoeg staat om zelf verder te reizen. Als er diagnostiek of specifieke expertise nodig is, verwijs ik je door naar een psycholoog, psychotherapeut of psychiater in mijn netwerk.
Je kunt bij mij terecht voor individuele psychosociale therapie en coaching, maar ook voor begeleiding als stel of als familie/gezin.

Bel me gerust, (06) 45 70 26 14, of mail naar info@bascoaching.nl. Lees hier de ervaringen van anderen met mijn begeleiding.