Mensen kloppen met tal van problemen bij Bas aan. De een heeft last van hevige emoties, de ander kan juist niet bij z’n gevoel komen. De één twijfelt aan zichzelf, de ander kan slecht tegen kritiek. De één zit met zichzelf in de knoop, de ander met z’n partner. De een worstelt met een verdrietig verleden of heftig verlies, de ander met een buitenechtelijke verhouding of moeizame relatie. Misschien kun je er niet eens precies de vinger op leggen waarom het allemaal niet lukt. In je relatie met anderen, in je werk, in je hele leven.

Je reis
Waar je nu bent in je leven, heeft alles te maken met waar je vandaan komt. Soms is dat glashelder en weet je welke moeilijke dingen achter je liggen. Maar hoe ga je verder zónder dat het verleden je hindert? Het kan ook zijn dat je juist bergen vóór je ziet, of je afvraagt waar het heen gaat.

Je hoeft niet alleen
Bas reist graag een poosje met je mee. Dat lucht op zich al op. Je hoeft dit lastige stuk van je leven niet alleen af te leggen.
Bas werkt zowel 1 op 1 als met stellen en families/gezinnen. Hij luistert, spiegelt en geeft inzicht. Daarmee verandert niet je reis zelf – wel hoe je reist.
Een paar gesprekken kunnen genoeg zijn om weer stevig te staan en zelf verder te reizen.

Bel Bas gewoon eens, (06) 45 70 26 14, of mail naar [email protected].Lees hier de ervaringen van anderen met Bas.