Er kan van alles zijn wat je levensreis bemoeilijkt. De een heeft last van hevige emoties, de ander kan juist niet bij z’n gevoel komen. De één twijfelt aan zichzelf, de ander kan slecht tegen kritiek. De één zit met zichzelf in de knoop, de ander met z’n partner. De een worstelt met een verdrietig verleden of heftig verlies, de ander met een buitenechtelijke verhouding of moeizame relatie. Misschien kun je er niet eens precies de vinger op leggen waarom het allemaal niet lukt. In je relatie met anderen, in je werk, in je hele leven. 

Je hoeft het niet alleen op te lossen
Waarom zou je dit lastige stuk van je leven alleen afleggen? Ik reis graag met je mee om je te helpen bij het verwerken van verlies of moeilijke gebeurtenissen, het doorbreken van belemmerende patronen, het verbeteren van jullie relatie of het maken van belangrijke beslissingen in je leven of werk.
Soms zijn een paar gesprekken genoeg; het kan ook zijn dat je meer nodig hebt. Het gaat er uiteindelijk om dat je weer stevig genoeg staat om zelf verder te reizen.
Je kunt bij mij terecht voor individuele gesprekken, voor begeleiding als stel of als familie/gezin. 

Bel me gerust, (06) 45 70 26 14, of mail naar [email protected]. Lees hier de ervaringen van anderen met mijn begeleiding.