“Na een traject van vier jaar, wat bij mij begon met een burn-out en eindigde met twee stuk gelopen relaties, zocht ik contact met Bas. Daarvoor had ik wel zo’n vijftig sessies met psychologen achter de rug, maar dat gaf niet het resultaat wat ik nodig had.

Als je bij Bas bent, kom je direct in een andere sfeer. Of het nou bij het houtvuur is, of al wandelend, door zijn rustige houding en luisterend oor, wordt je getriggerd tot een open gesprek. Na twee bezoeken aan Bas, gaf hij mij een tip een boek te lezen. Een schot in de roos, mijn verhaal stond letterlijk in dat boek. Dit was het startschot voor mijn echte herstel.

Bas schrijft niet voor wat je moet doen, maar hij laat je nadenken welke richting je op wil. Soms door een kleine opmerking, of een quote op zijn whiteboard; opmerkingen waar je mee verder kunt.

Mede dankzij Bas, heb ik besloten mijn leven een heel andere richting te geven.”

Het startschot voor Maarten was een boek